- in de nagelstudio mag niet worden gerookt en gegeten, uit hygiënisch oogpunt maar ook zeker om voor een goede hechting van het kunstproduct te zorgen.

- voor de behandeling worden de nagels en handen gedesinfecteerd, wij vragen u daarna ook geen gebruik meer van u mobiele telefoon e.d. te maken en huidcontact te voorkomen.

- de salon is voorzien van een stof en dampafzuiging, zodat u zo weinig mogelijk hinder van geur en stof zult ondervinden.

- ik maak altijd gebruik van handschoenen, deze zijn latexvrij, (nitrile)

- de tafel en instrumenten worden na iedere klant gereinigd / gedesinfecteerd en word er een schone handdoek neergelegd.

- indien ik een schimmel of bacteriële infectie constateer, zal ik u doorverwijzen naar de huisarts. 

er kunnen in dit geval geen kunstnagels geplaatst worden.

- kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan in de salon, geen uitzonderingen ook niet in schoolvakanties.

- het is niet toegestaan om zonder overleg iemand mee te nemen tijdens uw behandeling.

- voor uw afspraak is tijd in de agenda gereserveerd. mocht u onverhoopt later zijn voor een afspraak bel dan altijd even om na te vragen of de afspraak nog door kan gaan  i.v.m. andere afspraken na u. 

indien de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgezegd word, word de behandeling niet in rekening gebracht.  wanneer een afspraak niet, of niet tijdig woord geannuleerd word er 30,-  in rekening gebracht  u ontvangt dan een  factuur aan uw huisadres.

- kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar en ouder of met toestemming van ouders of verzorger(s)